OAVSETT OM DU HAR KLÄDER SJÄLV ELLER VILL KÖPA KLÄDER VIA OSS SÅ FIXAR VI TRYCKET!
VÄNLIGEN KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION OCH PRISER INFO@JMTTRYCK.SE

Transfer
Transfer används framför allt att trycka på kepsar, arbetskläder och andra svårtryckta plagg. Men givetvis går det att använda på alla typer av plagg. Vid små upplagor är transfertekniken perfekt då transfer kan lagras för att användas vid ett senare tillfälle.
Transfer är ungefär som screentryck fast på ark (transferbärare). Det innebär att vi trycker först motivet på en transferbäraren och sedan värms den över på plagget i en transferpress.

 

Screentryck
Vi har ett eget trykeri i våra lokaler, där vi utövar screentryck på textiler. För att kunna screentrycka så behöver vi ha ert orginal i en så kallad eps-fil. I vissa orginal så finns det något som kallas för cmyk. Det betyder att det finns flera färger gömda i trycket, än vad som faktiskt syns. Det kan göra trycket suddigt. Därför behöver vi även veta vilka pms färger ni vill ha i trycket. När vi har fått orginalet så gör vi en schablon på den. Det behövs en schablon per färg, så har er logga 2 färger behöver vi göra två schabloner. För att kunna trycka så lägs schablonerna på ram och sedan är det klart för tryck. När man har tryckt så går plaggen igenom en stor ugn för att färgen ska torka ordentligt.
Vår tryckare har 30 års erfarenhet.